Wat is PADI? PADI (Professional Association of Diving Instructors) is werelds grootste duik organisatie. Deze organisatie bestaat uit duikbedrijven, resorts, scholen, instructeur trainers, instructeurs, duikers, snorkelaars en andere watersport liefhebbers.

PADI is vertegenwoordigd in 175 landen en met 900.000 brevetteringen per jaar wereldwijd ben je er van verzekerd dat ook jij straks een internationaal erkend duikbrevet hebt.

PADI kent niet alleen verschillende niveaus binnen de duikopleidingen, ook de bij hen aangesloten duikinstructeurs moeten aan hoge criteria voldoen.

Voor jou betekent dit gegarandeerd hoge kwaliteit opleidingen volgens de laatste technieken en met de modernste materialen.

Cursisten leren de basis door zelfstudie en begeleiding van hun instructeurs. Ons doel is cursisten zo snel mogelijk in het water te krijgen om vervolgens samen met ons de benodigde oefeningen te behalen en zelfverzekerdheid onderwater. Alle PADI programma’s, vanaf beginner tot professional, vallen onder strikte opleiding standaards om wereldwijde kwaliteit en samenhang te behouden. PADI heeft een actieve aanpak, doormiddel van een voltijd afdeling binnen de organisatie die willekeurig contact zoeken met PADI duikers om zo aan de hoge PADI standaards te blijven voldoen. Deze aanpak behoudt de geloofwaardigheid en onder de constante toename van klanten en hun tevredenheid.

Voor meer informatie over PADI kan je ons altijd e-mailen of bellen!