PADI OPEN WATER DIVER

De duikopleiding voor de beginnende duiker. 

Mooie onderwater beelden op televisie, snorkelen of een introductieduik hebben misschien je interesse gewekt om te gaan leren duiken. De PADI OPEN WATER DIVER CURSUS is de eerste stap naar je duikbrevet. Door middel van het PADI modulair systeem leren we je in 5 zwembadlessen het duiken onder de knie te krijgen. Binnen de cursus leer je duik basisvaardigheden die ervoor zorgen dat je veilig en comfortabel kunt duiken.

Na het behalen van het PADI OPEN WATER DIVER brevet mag je met ieder ander gebrevetteerde duiker duiken tot een maximale diepte van 18 meter. Als PADI OPEN WATER DIVER kun je manta’s gaan bekijken in Indonesië, zeeleeuwen gaan zoeken in California, of wat dacht je van haaien spotten in de Golf van Mexico en of zwemmen met dolfijnen in de Rode Zee! Dit is allemaal mogelijk omdat het PADI OPEN WATER DIVER brevet internationaal erkend is. Maar ook de Nederlandse wateren hebben een unieke flora en fauna die op de PADI OPEN WATER DIVER ligt te wachten om bekeken en onderzocht te worden. Kijk eens op onze foto pagina!

Deze duikcursus bieden wij daarom gevarieerd en onder plezierige omstandigheden aan. De praktijklessen worden gegeven in kleine groepjes, ofwel 1 begeleider op maximaal 2 cursisten.

Met gezamenlijke theorielessen en diverse soorten studiemateriaal dragen wij bij aan een leerzame, leuke cursus die voor iedereen goed te volgen is.

De PADI OPEN WATER cursus ziet er bij ons als volgt uit:

DVD-kit en een logboek worden bij inschrijving meegegeven om er thuis alvast lekker in te bladeren.

  • 5 theoriemomenten waar d.m.v. boek, dvd en uitleg van de duikinstructeur de leerstof wordt doorgenomen en vragen worden beantwoord.
  • 5 zwembadduiken waar onder gecontroleerde omstandigheden de duikoefeningen gedemonstreerd en geoefend worden.
  • 4 buitenduiken waar op grotere diepte dan het zwembad de geoefende vaardigheden uitgevoerd worden en uiteraard is er na iedere duik de mogelijkheid om even lekker ontspannen te genieten van het duiken en onder water zijn.

De cursus sluiten wij af met de uitreiking van het PADI OPEN WATER DIVER brevet. Wil je weten wat je hierna voor duikcursus u kunt doen kijk dan bij: “PADI ADVANCED OPEN WATER”

REFERRAL

Stel je leest dit in het najaar en de koude maanden komen er weer aan, maar je wilt toch alvast starten met je Open Water Diver cursus? Of heb je een tropische reis tijdens de winter geboekt maar wil je niet tijdens je vakantie te lang bezig zijn met je duikcursus? Doe dan bij ons de PADI Referral. Tijdens deze cursus doe je vast alle theorie en rond je de zwembadtrainingen af in het heerlijk verwarmde indoor zwembad. Hierna hoef je alleen nog maar de 4 buitenwater duiken te maken. Waar je maar wilt. Dit kan bij ons als het weer wat warmer is. Maar ook op elke willekeurige tropische bestemming. Op deze manier kun je alles uit je vakantie halen, raak je geen onnodige tijd kwijt en blijft er meer tijd over om prachtige duiken te maken. Je referral is 12 maanden geldig. De PADI Referral Open Water Diver bestaat uit 5 zwembadlessen.

Indien gewenst leggen wij het contact met een duikschool ter plaatse zodat het allemaal nog eenvoudiger voor jou is en je je volledig kunt concentreren op het duiken en het genieten van je vakantie.

Voor al onze opleidingen geldt dat wij de cursusdata in onderling overleg vaststellen. We realiseren ons dat de duikopleiding vaak in een druk leven ingepast moet worden en daarom vinden wij flexibiliteit in de planning erg belangrijk.