PADI Advanced Open Water Diver: De duikcursus voor de duiker die net iets avontuurlijker wil. Volg deze duikopleiding in Westervoort of Zandvoort.

De PADI ADVANCED cursus is vooral gericht op de praktijk en moet je zien als extra uitbreiding op je duikvaardigheden. Als cursist krijg je van ons een DVD-kit mee naar huis waar je de verschillende duiken kunt doornemen. Daarnaast zijn er na ieder hoofdstuk vragen die je moet maken om je kennis te toetsen en te kijken of je er klaar voor bent om de duik die bij dit hoofdstuk hoort te maken. Het theoriegedeelte zit er na 1 avondje uitleg door ons over de duiken op en dan kan er gedoken worden!

In de PADI ADVANCED cursus maken we samen met jou 5 verschillende soorten duiken en soms een tune-up. Bij de tune-up worden de basisoefeningen nog een keer uitgevoerd. Dit doen we in het zwembad. Daarna ben je klaar voor de advanced duiken.

Van de 5 duiken zijn de navigatieduik en de diepduik een verplicht onderdeel. Voor de andere 3 duiken kun  je kiezen uit o.a.:

▪                                       Peak Performance Bouyance
▪                                       Bootduiken
▪                                       Wrakduiken
▪                                       Droogpakduiken
▪                                       Onderwaterscooter (DPV)
▪                                       Onderwaterfotografie
▪                                       Nachtduiken
▪                                       Zoeken en Bergen
▪                                       Naturalist
▪                                       AWARE vis herkenning

Na de 5 duiken wordt je door ons gebrevetteerd als ADVANCED OPEN WATER DIVER. Met dit brevet kun je verschillende specialty’s gaan volgen of verder gaan met de EFR (Emergency First Responce) en RESCUE DIVER.

Voor al onze opleidingen geldt dat wij de cursusdata in onderling overleg vaststellen. We realiseren ons dat de duikopleiding vaak in een druk leven ingepast moet worden en daarom vinden wij flexibiliteit in de planning erg belangrijk.