Om je Open Water duikbrevet te kunnen behalen start je de praktijkopleiding met 5 zwembadlessen of zwembadduiken. We beschikken over meerdere mogelijkheden om deze lessen te geven.

WESTERVOORT

Dit kan bij in het zwembad van Sports Planet in Westervoort. In dat geval is het verspreid over bijvoorbeeld 5 of 6 lesmomenten gedurende meerdere weken. Gelijktijdig kun je dan met je theorie aan de slag en kunnen we alle vragen beantwoorden die als gevolg van bijvoorbeeld de zelfstudie opgeroepen worden.

ZEELAND

Mocht je vlak voor je vakantie naar bijvoorbeeld Egypte nog snel besluiten om je duikbrevet te gaan halen zodat je, als je eenmaal daar bent, meteen volop kunt genieten van het koraal en de waanzinnig mooie onderwaterwereld in de Rode Zee, dan kunnen we in overleg een spoedtraject verzorgen. In dat geval wijken we uit naar onze faciliteit in Zeeland en zorgen we er voor dat je in 3 dagen (verdeeld over 1, 2 of 3 weekenden) gecomprimeerd maar met dezelfde kwaliteit je duikopleiding krijgt. Het is dus mogelijk om vrijdagochtend te starten en op zondagmiddag gebrevetteerd te zijn! Nogmaals we passen ons zoveel als mogelijk aan ten aanzien van jouw wensen!