PADI Divemaster duikopleiding: de duikcursus die de je alles leert hoe duikers te begeleiden en te gidsen onderwater. De Divemaster leert o.a. verder de instructeurs te begeleiden tijdens duikopleidingen. Divemasters werken en opereren na het succesvol halen van de duikopleiding veelal wereldwijd, als duikgids.

De 1e stap van hobby naar beroepsduiker. Je hebt al heel wat duiken gemaakt, je Rescue brevet gehaald en het lijkt je leuk om mensen bij het duiken te begeleiden dan is de Divemaster cursus ideaal voor jou.

De PADI DIVEMASTER cursus is de 1e cursus die de duiker op weg helpt naar het recreatief beroepsduiken. Als aspirant Divemaster krijg je met alle facetten binnen het recreatieduiken te maken. De cursus is hierdoor erg uitgebreid en leerzaam en zeer geschikt voor duikers die dieper op het hele duikgebeuren willen ingaan.

De PADI DIVEMASTER cursus bestaat uit de volgende modules: Het oefenen en uitvoeren van alle PADI duikvaardigheden.
Alle oefeningen die PADI in zijn cursussen heeft worden zovaak als nodig is door ons met je geoefend en beoordeeld en van een score voorzien. Theoretisch gaan we dieper op het recreatie duiken in en behandelen we alle fysieke en natuurkundige aspecten van het duiken.
De aspirant Divemaster volgt indien gewenst verschillende theorieavonden en maakt aan het eind een schriftelijk examen. Wij zorgen er voor dat je stage kunt lopen bij diverse cursussen binnen de duikschool. De aspirant Divemaster maakt o.a. een gedetailleerde kaart van een duikstek. Tijdens de cursus zal een van ons (instructeurs) als mentor fungeren.

Aan de PADI DIVEMASTER cursus zijn verschillende eisen verbonden.

Zo moet je o.a. medisch gezond zijn, in het bezit zijn van een EHBO of EFR brevet en moet je de nodige duiken hebben gelogd. Om precies te weten wat de eisen zijn voor de PADI DIVEMASTER cursus raden we je aan om bij ons langs te komen. Een van de instructeurs kan je precies vertellen wat de eisen zijn om mee te kunnen doen.

Tijdens je bezoek wordt er ook bekeken wat je wensen zijn en of het mogelijk is om een eigen rooster samen te stellen voor het volgen van de lessen en de stage.

Voor al onze opleidingen geldt dat wij de cursusdata in onderling overleg vaststellen. We realiseren ons dat de duikopleiding vaak in een druk leven ingepast moet worden en daarom vinden wij flexibiliteit in de planning erg belangrijk.