Mijn naam is Laurens Zijlstra en ik ben sinds 2018 PADI-instructeur. Mijn fascinatie voor duiken begon in 2014 tijdens de voorbereiding van een zes weekse reis naar Australië waar ik onder andere informatie over het Great Barrier Reef tegen kwam. Na het lezen en vooral het zien van de mooie plaatjes en filmpjes over het onderwaterleven daar, wist ik het zeker. Als ik al naar Australië ga dan wil ik ook de mogelijkheid hebben om dat met eigen ogen te kunnen zien.  Ik boekte een Discover Scuba Diving (DSD) bij Dive2Dive. En dat was voor mij het begin van mijn duikcarrière.

In vier jaar tijd heb ik me ontwikkeld tot instructeur door veel en met verschillende mensen te duiken. Zo heb ik gedoken in Australië (Jarvis Bay, Whitsundays en Great Barrier Reef bij Cairns), Egypte (Rode Zee) en hier in Nederland (Beldert, Groene Heuvels, Slijk-Ewijk, Zeeland).

Waarom ik PADI-instructeur ben geworden? Iets zelf kunnen is leuk maar samen iets kunnen doen is leuker. Je kennis kunnen delen met anderen zodat we daarna kunnen genieten van een deel van deze aarde waar we anders niet zouden komen is gewoon geweldig.